Menu

Social
MÂINI ȘI PICIOARE RUPTE

Ca în fiecare an, odată cu prima zăpadă mai serioasă, Spitalul de Urgență Buzău se umple de pacienți. La secția de Ortopedie numai astazi au primit ingrijiri 10 persoane care au alunecat si au cazut pe gheata. Cei zece pacienti s-au ales cu fracturi fie la maini, fie la picioare, însă numai doi au necesitat internarea.

Medicii de la Spitalul Judeţean Buzău se confruntă cu un val de pacienţi care s-au ales cu fracturi dupa ce au căzut pe gheaţă. Numai astazi, zece persoane au ajuns la sectia Ortopedie, doi pacienti necesitand internarea. Specialiştii recomandă mai ales vârstnicilor să fie foarte atenţi cand merg prin locurile necurăţate de zăpadă şi polei. Fracturile la vârste înaintate se vindecă mult mai greu şi pot avea consecinţe grave.

Cele mai grave fracturi, cele de sold si de bazin, necesita mai bine de trei luni de recuperare, iar fracturile membrelor se vindeca dupa cel putin 21 de zile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>