Menu

Social
DECLARAŢII PENTRU IMPOZITE

Toti proprietarii de cladiri si terenuri din Rm. Sarat vor completa declaratii privind stabilirea impozitului, inainte de achitarea acestuia. Atentionarea este facuta de reprezentantii Primariei, care ii indeamna pe contribuabili sa prezinte la Serviciul de Taxe si Impozite actul de proprietate, necesar pentru depunerea declaratiilor. Masura este obligatorie si a aparut ca urmare a punerii in aplicare a noului Cod Fiscal.

Potrivit Noului Cod Fiscal, indiferent ca locuiesc la casa sau la bloc, contribuabilii vor plati impozit si pentru terenul pe care sunt ridicate imobilele. Este şi motivul pentru care reprezentantii Primariei Rm. Sarat solicită proprietarilor de cladiri sa se prezinte la Serviciul de Taxe si Impozite pentru a completa o declaratie privind stabilirea impozitului. Oamenii trebuie sa aiba la ei actul de proprietate pentru imobilele pe care le detin. Completarea declaratiei privind stabilirea impozitului este obligatorie inainte de achitarea acestuia. Pentru a primi declaratiile de la contribuabili in timp util, personalul de la serviciul de Taxe si Impozite va fi suplimentat.

Reprezentantii Serviciului de Taxe si Impozite spun ca este nevoie de completarea acestor declaratii pentru ca stabilirea impozitului pentru fiecare cetatean in parte sa se faca corect. La Rm. Sarat incasarea taxelor si impozitelor pentru anul 2016 se va face incepand cu 14 ianuarie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>