Menu

Social
GRABA PENTRU PARCĂRI

Graba la inchirierea parcarilor de resedinta din Rm. Sarat! Zilnic zeci de persoane isi reinnoiesc contractele pe 2016. Asa se face ca, pana in prezent, taxa de inchiriere a fost achitata pentru 35 la suta din cele aproximativ 2.200 de locuri de parcare. Taxa pentru folosirea parcarii de resedinta are aceeasi valoare ca in 2015 si poate fi platita si in doua rate.

Lipsa unui loc de parcare tinde sa devina o problema in mai toate orasele, in conditiile in care numarul masinilor este in continua crestere. O stiu si proprietarii de autoturisme din Rm. Sarat, care s-au grabit sa isi achite taxa de inchiriere a locurilor de parcare, inca din prima saptamana a anului. Valoarea taxei pentru folosirea parcarilor de resedinta este de 109,12 lei pe an, la fel ca in 2015. Oamenii nu sunt obligati insa ca la reinnoirea contractului sa achite si taxa pentru locul de parcare.

Taxa pentru inchirierea parcarilor de resedinta, dar si regulamentul de functionare al acestora au fost stabilite de Consiliul Local Municipal. Desi la Rm. Sarat au fost infiintate in ultimii ani noi locuri de parcare de resedinta, mai sunt inca zone, unde numarul cererilor este mai mare decat numarul de locuri disponibile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>