Menu

Social
URMĂRILE NEATENȚIEI LA VOLAN

Neatentia la volan face din nou victime la Braila. Doua accidente au fost surprinse pe camerele de supraveghere din oras, ambele fiind produse de soferi neatenti. Intr-unul dintre cazuri, soferul nu s-a sinchisit nici macar sa verifice daca pietonul lovit este bine sau nu si a fugit de la locul accidentului.

In primul accident, o fata de 17 ani a fost lovita de un sofer chiar pe trecerea de pietoni . Pe imagini se observa cum, dupa impact, fata se ridica imediat, isi ia poseta si isi continua drumul. Soferul insa nici macar nu se oboseste sa se dea jos din masina ca sa verifice daca persoana pe care tocmai a lovit-o este in regula, ci isi vede linistit de drum. Dupa ce fata a anuntat accidentul la 112, politistii l-au depistat pe sofer pe o strada din municipiu. Pe numele lui s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa şi părăsirea locului accidentului rutier fără încuviinţarea Poliţiei.  Al doilea accident s-a petrecut ieri, in plina zi, intr-o intersectie aglomerata din municipiu, cand trei maşini au intrat în coliziune, din cauza unui şofer neatent. Pe imagini se observa cum soferul iese de pe o strada secundara, intra pe strada principala, dar fara sa acorde prioritate. Loveste direct o alta masina care circula regulamentar, iar aceasta din urma este proiectata in alt autoturism.

Accidentul s-a soldat cu o victimă, fiind vorba despre o femeie aflată pe scaunul din dreapta faţă, în maşina lovită de şoferul neatent. Si in acest caz s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>