Menu

Sport
A ÎNCEPUT CANTONAMENTUL

Viitorul Constanta a început cantonamentul din Croaţia, acolo unde se va pregăti până pe 25 ianuarie. Echipa lui Gheorghe Hagi va participa la un turneu amical, desfăşurat la Medulin.

Viitorul a ajuns miercuri la Medulin. Echipa lui Gheorghe Hagi a susținut un prim antrenament, în nocturnă, la care a luat parte și noua achiziție, Peterson Pecanha (se citeste Pecania). Portarul brazilian a fost transferat de Viitorul de la Petrolul Ploiești și s-a alăturat lotului chiar înainte de plecarea în Croația. La Medulin, FC Viitorul va participa la turneul amical „Arena Cup 2016”, alături de alte șapte echipe. Constănțenii fac parte din grupa „Histria”, acolo unde au mai fost repartizate doua echipe din Croația și FC Koper, formatie din Slovenia.

Din cealaltă grupă, „Belvedere”, fac parte doua echipe din Austria, Lokomotiv Zagreb din Croația și FK Teplice din Cehia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>