Menu

Social
HOȚI DE OGLINZI LUXOASE

Pe ce mai pun ochii hoții prin Buzău? Mai nou fură geamuri de oglinzi retrovizoare, dar numai de la mașini de lux. Doi indivizi din București de 28 de ani au furat într-o singura noapte nu mai puțin 27 de geamuri de oglinzi exterioare. Aceștiau au fost prinși imediat de polițiști și trimiși după gratii pentru 30 de zile.

In noaptea de 14 și 15 ianuarie, cu o zi înainte de viscol, doi bucureșteni de 28 de ani au ajuns cu un autovehicul in municipiul Buzău, de unde au furat numai puțin 27 de geamuri de oglinzi retrovizoare. Ei au avut o țintă precisă: numai mașinile de lux. Astfel de oglizi exterioare se vand cu cel putin 500 lei, la mâna a doua. După ce mai mulți proprietari de mașini din Buzău șI din localitatea Costești au sesizat disparitia oglinzilor, politistii au demarat cercetari pentru identificarea hoților. In scurt timp, oamenii legii au dat de urma lor și au efectuat percheziții la domiciuluil acestora din Capitală.

Prejudiciul a fost estimat de către proprietarii autovehiculelor la aproximativ 20.000 lei. Cei doi bucureșteni au fost reținuți pentru 30 de zile pentru furt calificat si respectiv complicitate la furt calificat. Cei doi bucuresteni riscă să stea după gratii de la 2 la 5 ani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>