Menu

Social
CĂZĂTURI PE GHEAŢĂ

Fracturi, entorse si luxatii. Cu astfel de necazuri s-au ales zeci de persoane din Buzau, din cauza zapezii si ghetusului de pe strazi. Multi dintre cei care au luat contact brusc cu pamantul au ajuns la spital, unde au primit ingrijirile necesare. Victime ale ghetii sunt mai ales batranii.

Dupa codul portocaliu de viscol și ninsoare, la secția de Ortopedie a Spitalului Judetean Buzau este coada. Zeci de persoane au ajuns la spital dupa ce au alunecat si au cazut pe gheata. Cele mai grave fracturi apar la persoanele de varsta a treia, pe fondul fragilitatii osoase.

De astazi a intrat in vigoare un cod galben de ger in Bucuresti si in 19 judete ale tarii pana joi dimineata, care vizeaza temperaturi extreme de scazute, in special noaptea si dimineata. Specialistii recomanda oamenilor maxima precautie la orice pas precum si incaltaminte adecvata cu aderenta la zapada si ghetus.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>