Menu

Social
ANGAJĂRI LA SPITAL

O nouă tentativă a Spitalului Județean de Urgenţă Buzău de a-şi rezolva criza de personal medical. Cea mai mare unitate medicală din județul Buzău scoate la concurs nu mai puțin de 92 de posturi de asistent medical, infirmier, brancardier și îngrijitor. Cei interesaţi de aceste posturi trebuie să susțină concurs în luna februarie.

În încercarea de a-şi rezolva criza de personal medical, Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău va organiza luna viitoare un nou concurs pentru ocuparea unor posturi de posturi de asistent medical, infirmier, brancardier și îngrijitor. Consursul pentru posturile de asistente va avea loc pe 10 februarie. La o zi diferenta va avea loc examenul pentru celelate posturi scoase la concurs.

Concursul constă în selecția dosarelor, o probă scrisă sau practică șI un interviu. Cei interesaţi pot consulta tematicile şi bibliografiile pe site-ul Spitalului Judeţean Buzău, iar relaţii suplimentare pot primi de la Serviciul Resurse Umane.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>