Menu

Social
CERERE PENTRU FACILITĂȚI

Beneficiati de scutiri de la plata impozitelor pe teren sau cladiri? Atunci trebuie sa stiti ca pana la 31 martie, trebuie sa depuneti o cerere la primariile de care apartineti, pentru a va mentine scutirea de la plata darilor. Contribuabilii care depasesc acest termen, nu vor mai beneficia de facilitati in 2016 si se vor bucura de ele abia in anul fiscal urmator.

Veteranii de razboi, vaduvele acestora, persoanele cu handicap, dar si alte categorii de persoane beneficiaza in prezent de scutiri de plata impozitul pe clădiri si teren. Noul Cod Fiscal mentine facilitatile pentru acesti oameni, insa cu o conditie, care trebuie indeplinita pana la finele lunii martie. In cazul in care nu depun cererile pana la termenul stabilit de lege, contribuabilii isi vor pierde dreptul de a beneficia de scutire in anul 2016.

Reprezentantii Serviciilor de Taxe si Impozite ii sfatuieste pe contribuabili sa tina seama de modificarile prevazute de Noul Cod Fiscal pentru a se bucura in continuare de facilitatile care li se cuvin.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>