Menu

Social
DESZĂPEZIRE, LA FINAL

Glodurile de gheata care s-au format pe strazile din Rm. Sarat s-au transformat de cateva zile in cosmarul soferilor. Desi a trecut o saptamana de la codul portocaliu de viscol si ninsoare, multe artere inca sunt pline de ghetus. Cum temperaturile au inceput sa mai creasca, autoritatile dau asigurari se va actiona cu sare, se va interveni cu utilaje si chiar cu beneficiarii de la ajutorul social pentru indepartarea ghetii.

In urma cu o saptamana, dupa expirarea codului portocaliu de viscol si ninsoare, utilajele, din dotarea Administratiei Domeniului Public, dar si cele ale unor societati private au fost scoase la deszapezire. Cu toate acestea, si astazi, cele mai multe artere din oras erau inca acoperite de gheata. Mai grav este ca, pe unele strazi s-au format gloduri de gheata periculoase, care pot provoca derapaje şi, implicit, accidente grave. Autoritatile sustin ca vor profita de temperaturile ceva mai ridicate, din aceste zile, iar gheata va fi indepartata de pe artere. Problemele cele mai mari create de glodurile de gheata sunt pe arterele dintre blocuri. Pentru degajarea strazilor se va actiona cu sare, se va interveni zilnic cu utilaje si chiar cu beneficiarii de la ajutorul social, care vor trebui sa sparga gheata.

Pana cand strazile vor fi curatate in totalutate, angajatii Administratiei Domeniului Public vor actiona in continuare cu material antiderapant pe arterele principale, pe strazile in panta, in sensurile giratorii, intersectii si pe poduri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>