Menu

Sport
TURNEE DE TENIS DE MASĂ LA BUZĂU

Sala sporturilor din Buzău va fi şi în acest an gazda a numeroase competiţii nationale de tenis de masă. Astfel, în 2016, nu mai puţin de cinci turnee dedicate seniorilor şi juniorilor vor fi organizate la Buzău de către Federaţia Română de Tenis de Masă.

2016 va fi un an plin de competiţii de tenis de masă în Sala sporturilor din municipiul Buzău. Astfel, pe tot parcursul anului, nu mai puţin de cinci evenimnente organizate de Federatia Romana de Tenis de Masă se vor desfăşura în Buzau, orasul natal al presedintelui federatiei, Cristinel Romanescu. Prima competiţie va avea loc în perioada 4 – 7 februarie, cand este programat returul Superligii naţionale de Seniori. Tot luna viitoare, de data aceasta in perioada 12 – 14 februarie, Sala sporturilor va gazdui Campionatul Naţional de Tenis de masă, turneu masculin si feminin dedicat juniorilor III. În martie, este programată o altă competiţie importantă de tenis de masă. Este vorba de Campionatul Naţional de Seniori, turneu care va avea loc în perioada 18-20 martie. Două luni mai tarziu, Buzăul va fi gazda unui nou turneu important. În perioada 13 – 15 mai, este programat Campionatul National de Tenis de Masă, dedicat juniorilor I.

Ultimul turneu găzduit de Sala sporturilor din Buzău va avea loc tocmai la toamnă. În perioada 13 -16 octombrie, se va disputa turul Campionatului Naţional pe echipe, la seniori. Preşedintele Federatiei Romane de Tenis de Masa, Cristinel Romanescu, buzoian de origine, a promis inca de anul trecut ca Buzaul va fi unul dintre orasele care vor gazdui în 2016 numeroase competitii nationale .

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>