Menu

Social
FĂRĂ PIERDERI

Decat sa le inghete marfa pe tarabe, prefera sa plateasca in plus la caldura. Este cazul comerciantilor din piata de legume si fructe din Rm. Sarat, carora gerul nu le-a mai creat probleme in aceasta iarna. Daca in anii trecuti, acestia isi acopereau produsele cu ce aveau la indemana, pentru ca acestea sa nu inghete, acum spun ca nu au inregistrat deloc pierderi din cauza temperaturilor scazute.

In iernile trecute, gerul le-a produs pagube serioase comerciantilor din piata de legume si fructe din Rm. Sarat. Din cauza temperaturilor scazute din piata agroalimentara, unele marfuri se stricau si, in loc sa fie vandute, ajungeau la tomberon. In aceasta iarna, lucrurile s-au schimbat: aparatele de incalzire din piata furnizeaza suficienta caldura pentru ca produsele de pe tarabe sa nu inghete. Asa se face ca pana in prezent comerciantii nu s-au ales cu pagube. Marele of al comerciantilor din Rm. Sarat este altul: desi au marfa de calitate pe tarabe, clientii nu se inghesuie sa o cumpere.

Comerciantii din piata Agroalimentara din Rm. Sarat platesc in perioadele cu temperature scazute 5 lei pe taraba, pe luna, pentru a beneficia de mai multa caldura decat de obicei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>