Menu

Sport
O VEDETĂ LA VIITORUL

Mai în glumă, mai în serios, Viitorul Constanta ar putea da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Este vorba de veteranul ucrainean Anatoli Timoșciuk, fost jucător la Șahtior Donețk și Bayern Munchen.

Hagi ar putea face o achiziție importantă prin aducerea lui Anatoli Timoșciuk. Mijlocașul ucrainean de 36 ani a fost prezent în tribune marți, la meciul amical dintre România și Zimbru Chișinău, câștigat de tricolori cu 1-0. După partidă, Timoșciuk, care evoluează acum la Kairat Almaty, în Kazahstan, l-a vizitat pe vechiul său prieten, Florin Cernat, aflat în cantonamentul Viitorului, tot în Antalya.

Cei doi au fost adversari în Ucraina, în perioada 2001-2007, în meciurile dintre Dinamo Kiev și Șahtior Donețk. Mai în glumă, mai în serios, Cernat i-a propus ucraineanului să vină la Viitorul. Timoșciuk nu a exclus o venire la echipa constanteana și i-a spus lui Cernat să mai aștepte puțin. De-a lungul carierei, Timoșciuk a jucat la Volyn Luțk , Șahtior Donețk, Zenit St. Petersburg și Bayern Munchen. Cu Zenit a câștigat Cupa UEFA, în 2008, iar cu Bayern ucraineanul a câștigat Champions League, în 2013.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>