Menu

Social
TOT MAI GREU DE OBȚINUT

Obținerea permisului auto devine un obstacol tot mai greu de trecut! Asta, in conditiile in care, din toamnă, Noul Cod Rutier permite celor care pică proba de traseu, sa o repete, fără să mai susţină şi proba teoretică. La Buzau, numărul celor care promovează testarea practică a scăzut în ultimele luni.

Noul Cod Rutier, adoptat în toamnă, a venit cu schimbari aparent benefice pentru cei care vor sa fie șoferi. Cea mai importantă este aceea că cei care pică proba de traseu o vor putea repeta, fără să mai susţină şi proba teoretică. Chiar și așa, în ultimele luni, in județul Buzău, procentul celor care au promovat examenul practic este mai mic față de aceeași perioadă a anului trecut. Nu toate modificările aduse Codului Rutier sunt in favoarea candidatilor. Totodată, cei care pică proba practică a examenului auto trebuie să știe că înscrierea la o nouă testare implică cheltuieli mai mari.

Noile masuri ar fi trebuit sa-i faca mai responsabili pe viitorii soferi si sa reduca numarul accidentelor rutiere. Din păcate, statisticile Poliției Rutiere contrazic această estimare, deoarece nu s-a constatat o diminuare a numarului de evenimente auto după intrarea în vigoare a Noului Cod Rutier.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>