Menu

Sport
TENISMENI PE PODIUM

Rezultate bune pentru micii tenismeni de la CSM Buzău la Campionatul Naţional de tenis de masă pe echipe, dedicat juniorilor III, turneu care s-a desfășurat în weekend la Buzău. In proba masculină, echipa de la CSM Buzău a terminat competitia pe primul loc.

În acest weekend, Sala Sporturilor din Buzău a fost gazda Campionatului Naţional de Tenis de Masă pe echipe, dedicat juniorilor III. La startul competiției s-au prezentat peste 200 de tenismeni de la 30 de cluburi din țară.
Echipa de băieţi de la CSM Buzău, avându-i în componență pe tenismenii Bogdan Poteraş, Eduard Ionescu, Alin Stanciu şi Andrei Miron, a devenit campioană naţională pe echipe la juniori III. Locul 2 a revenit celor de la CS Pristavu Câmpulung, iar podiumul a fost completat de echipa ACS Dumbrăvița. . Tensimenii de la CSM Buzău sunt pregătiți de antrenorii Ninel Poteraș și Dănuț Badea.

In proba feminină, echipa de fete de la CSM Buzău a terminat de-abia pe poziția a zecea. Campioane la această categorie au fost fetele de la CS Farul Constanţa, pe locul 2 s-a clasat echipa care a reprezentat clubul Romgaz Mediaș, iar pe trei a terminat echipa de fete de la CSS Târgu Mureș.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>