Menu

Social
ȚIGĂRI CLANDESTINE

Ample percheziţii astăzi în judeţele Buzau, Prahova si Mures la domiciliile unor contrabandişti de ţigări. Indivizii sunt suspectaţi că fabricau tigarete cu ajutorul unor instalatii clandestine si apoi le vindeau pe piata neagra, la preturi mult mai mici. Prejudiciul cauzat de contrabandişti este estimat la aproximativ 1.500.000 de lei.

Zeci de politisti au descins în aceasta dimineata la mai mulţi contrabandisti de tigari din judetele Buzau, Prahova si Mures. In total au avut loc 18 perchezitii dintre care 10 in Buzau, 7 în Prahova si una în Mures. La Buzau, descinderile au avut loc atât in muncipiul resedinta de judet, in cartierul Mihai Viteazul si in alte cartiere cât si în localitatea Cochirealnca. Tigaretele produse clandestin erau vandute pe piata neagra din municipiul Buzău, la preturi mult mai mici. Potrivit anchetatorilor, dintr-un kilogram de tutun erau produse peste 1.200 de tigarete.

De asemenea, doua dintre persoanele vizate în timpul descinderilor din cartierul Mihai Viteazul din Buzău sunt cercetate de politistii de la investigatii criminale si pentru fapte cu violenta in urma unui scandal produs cu cateva zile in urma.
In cele 3 judete, poliţiştii au pus în aplicare 20 de mandate de aducere. Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Române.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>