Menu

Social
LA TEATRU, DE DRAGOBETE

Teatrul „George Ciprian” din Buzau sărbătoreşte Dragobetele într-un mod inedit. Institutia propune iubitorilor de teatru o minunata alternativă la Ziua „Sfântului Valentin”. Cei care se vor „căsători“ la teatru pe data de 24 februarie, când este programată premiera spectacolului „Doi pe o bancă“, vor beneficia de o reducere pentru o altă piesă, programată 3 zile mai târziu.

De Dragobete, Teatrul „George Ciprian” din Buzau pregătește multe surprize pentru buzoieni. Spectatorii care vor veni în ziua de 24 februarie la teatru vor primi ca amintire un certificat simbolic de căsătorie. Oficiererea căsătoriilor simbolice va avea loc imediat după premiera spectacolului „Doi pe o bancă” iar maestrul de ceremonii va fi președintele Consiliului Județean Buzau, Petre Emanoil Neagu. Tot pe 24 februarie, fotograful teatrului, Ion Tăbăcaru, îi va fotografia pe îndrăgostiţi sub o cunună a iubirii denumită simbolic „Poarta lui Dragobete”. „Doi pe o bancă“, spectacol care va avea premiera pe 24 februarie, este o producţie a Teatrului „George Ciprian“, o adaptare sub formă de musical a celebrei piese jucate cu succes pe scenele din ţară.

Cei care se căsătoresc simbolic la teatru pe 24 februarie vor primi o reducere de 20 lei de persoană la spectacolul „Mult zgomot pentru nimic“, programat sâmbătă, 27 februarie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>