Menu

Social
POSTURI NEOCUPATE

Mai multe posturi au rămas neocupate după finalizarea concursului de la Spitalul Județean Buzău. Este vorba despre cinci posturi de asistente medicale, care au rămas vacante după concurs.

Din cele 54 de locuri, dintre care 11 pentru asistente medicale calificate, 42 pentru debutante și un loc pentru asistent medical de farmacie, 49 vor fi ocupate prin angajarea candidatelor care au promovat concursul. De asemenea, după proba interviului vor fi ocupate toate cele 15 posturi de infirmiere debutante, în urma calculării mediei finale, la fel și în cazul celor cinci posturi de brancardieri.

Aproximativ 400 de persoane au participat pe 10 februarie la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, brancardieri şi îngrijitoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>