Menu

Cultural
SPECTACOLE „NOTTARA”

Aflată în imposibilitatea de a susține spectacole în propria sală, Teatrul „Nottara” din București va veni la Buzău, în fiecare lună, cu cel un puțin o piesă de teatru din repertoriul propriu. Teatrului „Nottara” i-a fost interzis dreptul de a susține spectacole în propria sală din cauză că funcționează într-o clădire cu risc seismic ridicat. Spectacolele vor avea loc pe scena Teatrului „George Ciprian” din Buzău, prima piesă fiind programată chiar sâmbătă.

Veste bună pentru iubitorii de teatru din Buzău. Cel puțin o dată pe lună, buzoienii pot vedea la ei acasă spectacolele actorilor de la Teatrul „Nottara”. Conducerea cunoscutului teatru din Capitală a încheiat un parteneriat cu Teatrul „George Ciprian”. Mai precis, Teatrul „George Ciprian” din Buzău susține instituţia din Bucureşti care se află în imposibilitatea de a-și susține spectacolele pe scena proprie. Asta, după ce sediul din Capitală a fost închis deoarece funcţionează într-o clădire cu grad ridicat de risc la cutremur. Conducerea teatrului buzoian afirmă că Teatrul „Nottara” va percepe onorarii mult reduse, iar o parte din banii de pe bilete va acoperi costurile de transport ale actorilor din Bucureşti.

Primul spectacol al Teatrului „Nottara”, „Mult zgomot pentru nimic” de William Shakespeare, se va juca  la Buzău pe 27 februarie, ora 18.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>