Menu

Social
COD ROȘU DE RĂCELI

Cod rosu de raceli si pneumonii la Râmnicu Sarat. Zilnic peste 80 de persoane se prezinta la spital cu stari febrile, tuse si dureri in gat. Cei mai multi dintre bolnavi sunt batrani si copii. Din cauza complicatiilor, unii pacienti au fost internati la sectia boli contagioase si la pediatrie.

Racelile i-au rapus pe capete pe ramniceni in ultimele zile. Variatiile bruste de temperatura, de la o zi la alta, i-au prins nepregatiti pe cei mai sensibili, iar spitalul s-a umplut de bolnavi cu forme grave de viroze si pneumonii. Cei mai multi dintre pacienti sunt batrani si copii. Din cauza numarului mare de viroze si pneumonii, Ministerul Sanatatii a recomandat restrictii in privinta vizitelor in spitale.

Pentru a ne proteja de răceli este indicat să evităm colectivităţile şi aglomeraţia. Medicii ne sfătuiesc să consumăm vitamine şi săruri minerale pentru a creşte imunitatea organismului. Tratamentul cu antibiotice poate fi dăunător, fapt pentru care astfel de medicamente trebuie administrate doar la recomandarea medicilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>