Menu

Social
PARCAȚI ILEGAL

A fost scandal aseara intr-un cartier din Constanta dupa ce mai multi locatari ai unui bloc s-au trezit cu masinile blocate de Politia Locala. Oamenii legii le-au pus caracatite pentru ca blocau aleea de acces in scara blocului. De cealalta parte locatarii spun ca nu ar fi avut alta posibilitate din cauza ca in zona nu sunt locuri de parcare. Ei sustin ca daca politistii ar fi aplicat legea corect, atunci ar fi trebuit sa blocheze toate masinile din zona.

Scandalul a pornit de la un locatar nemultumit care a sunat la politie si a reclamat faptul ca mai multi soferi au blocat cu masinile aleea de acces in bloc. Imediat politistii locali s-au deplasat la fata locului si au pus caracatita unuia dintre proprietarii masinilor aflate chiar in dreptul aleii. Nemultumit, soferul le-a spus politistilor ca nu este singurul care parcheaza in acest mod si ca alta posibilitate nu are. Motiv pentru care politistii au gasit de cuviinta sa mai blocheze un sofer, desi acesta sustine ca nu bloca aleea de acces. Oamenii recunosc ca uneori se vad nevoiti sa parcheze inclusiv in dreptul aleilor de acces in bloc dar fac asta pentru ca nu sunt locuri de parcare suficiente in zona. Nu doar soferii aflati in cautarea unui loc de parcare incalca legea. Nici politistii locali nu par sa fie intr-o situatie mai buna. Veniti ca sa intervina in urma sesizarii, acestia s-au vazut nevoiti sa parcheze fix in dreptul aleeii de acces catre un punct de transformare electric.

In cele din urma masinile au fost deblocate insa dupa ce oamenii au achitat taxa de 50 de lei. Acestia spun insa ca vor contesta amenzile in instanta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>