Menu

Social
CONSULTAȚII ȘI OCHELARI

Consultatii si ochelari, cu 5 lei. De asta au parte, timp de două zile, buzoienii care au probleme cu vederea. Consultaţiile oftalmologice sunt oferite de reprezentanți ai unor organizaţii non-guvernamentale din Suedia. Scopul campaniei demarate la Buzau este de a oferi sprijin persoanelor defavorizate care au probleme de vedere, dar evită din diferite motive să ajungă la medic.

Zeci de oameni s-au înmarmat cu răbdare și au stat astazi la rând pentru a beneficia de consultaţii oftalmologice şi ochelari. Preţul acestor servicii este simbolic: 5 lei. Două organizaţii non-guvernamentale din Suedia acorda zilele acestea consultatii si ochelari de vedere la mana a doua, persoanelor cu probleme de vedere din judetul Buzău. Scopul campaniei este de a oferi sprijin persoanelor defavorizate care au probleme de vedere, dar evita din diferite motive să ajungă la medicul oftalmolog.

Acţiunea a avut loc astazi la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” din municipiul Buzau iar maine se va desfasura la Şcoala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>