Menu

Sport
UNUL PLEACĂ, ALTUL AȘTEAPTĂ

Situaţia lui Victoraş Astafei – ultimul jucător transferat de Petrolul Ploiesti în cantonamentul din Turcia – rămâne incertă, acesta neavând drept de joc pentru Petrolul. Mijlocaşul de bandă dreaptă aşteaptă trecerea termenului de 30 de zile, în care, conform reglementărilor FIFA, dacă nu se eliberează Certificatul Internaţional de Transfer – “cartea verde” – se poate cere un drept de joc provizoriu!

Astafei a denunţat contractual cu turcii de la Adana Demirspor, semnat în vară, solicitând toate drepturile financiare cuvenite pentru înţelegerea cu gruparea aflată pe locul 2 în liga secundă turcă, fapt care a dus la acest conflict. Înainte de deplasarea de la Timişoara, care se va face mâine, cu avionul, Petrolul a anunţat şi despărţirea de jucătorul Mirel Bolboaşă – al treilea portar din lot, care “întâmplător” a ajuns la echipa antrenată de Mihai Teja – Universitatea Cluj – fosta grupare a lui Florian Walter, unde fiul său încă activează, ca oficial, ardelenii fiind şi ei în “aceeaşi insolvenţă”.

Pentru că rămăsese doar cu Cobrea şi Popescu, Petrolul a cooptat în lot, în locul lui Mirel Bolboaşă, un junior din pepiniera proprie – Mihai Vanghele.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>