Menu

Social
S-AU CĂSĂTORIT DE DRAGOBETE

Dragobetele a fost sarbatorit de teatrul „George Ciprian” din Buzău într-un mod inedit. Imediat după premiera unui spectacol, spectatorii indragostiti au primit certificate simbolice de căsătorie in cadrul unei ceremonii speciale. Zeci de cupluri s-au alaturat cu bucurie inițiativei Teatrului „George Ciprian”.

Dragobetele, sărbătoarea românească a dragostei, a fost sărbătorită într-un mod inedit aseară la Teatrul „George Ciprian” din Buzău. Imediat după premiera spectacolului „Doi pe o bancă”, zeci de buzoieni s-au căsătorit în mod simbolic sub „Poarta de Dragobete”. Spectatorii prezenti aseară la teatru au primit ca amintire un certificat simbolic de căsătorie. Inițiativa conducerii Teatrului „George Ciprian” i-a incantat pe buzoieni. Instantaneele surprinse de fotograful teatrului sub „Poarta lui Dragobete” vor fi urcate pe pagina de Facebook a Teatrului „George Ciprian”, de unde pot fi descărcate de către cei care au participat la ineditul eveniment.

Cei care s-au căsătorit simbolic la teatru vor primi o reducere de 20 lei de persoană la spectacolul „Mult zgomot pentru nimic“, programat sâmbătă seară, de la ora 18.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>