Menu

Social
GUNOI MAI SCUMP

Buzoienii vor plăti mai mult pentru gunoi, de la 1 martie. Tariful va fi de 11 lei lunar, de persoană, iar o familie cu patru persoane va plăti lunar aproape 45 de lei. Deși ar fi trebuit să se opună majorării taxei propuse de operatorul de salubrizare, reprezentanții Primăriei spun că taxa este una mică în comparație cu prețurile percepute în alte județe.

Primăvara vine cu scumpiri, la Buzău. Începând de mâine, 1 martie, societatea RER Ecologic Service Buzău a scumpit serviciul de ridicare a gunoiului menajer pentru persoanele fizice. Consiliul Municipal a aprobat o hotărâre care prevede majorarea tarifelor pentru salubrizare de la 9 lei la 11,1 lei de persoană, lunar. Astfel, de mâine, o familie cu 4 persoane va plăti pentru ridicarea gunoiului 44 de lei și 40 de bani. Deși în mod normal ar fi trebuit se opună majorării taxelor, primarul Buzăului consideră că majorarea tarifului impus de RER Ecologic Service este una normală.

Reprezentanţii firmei de salubrizare precizează, în expunerea de motive atașată proiectului adoptat în Consiliul Local Buzău, că a fost nevoie de majorarea unor tarife urmare a creşterii preţului la combustibili, a taxei RCA şi a impozitului auto.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>