Menu

Social
NORMĂ MAI MARE

Vesti bune pentru politistii locali din Râmnicu Sarat. In 2016, aceştia vor beneficia de o normă de hrana în valoare de 32 de lei. Pana in prezent, agentii locali primeau doar 25 de lei. Suma alocata pentru acordarea acestui drept pe intreg anul se ridica la peste 500.000 de lei si a fost prevazuta in bugetul de venituri si cheltuieli al Politiei Locale.

Norma de hrana pentru personalul Politiei Locale a fost aprobat de Consiliul Municipal Rm. Sarat în şedinţa de ieri. Valoarea normei a crescut de la 25 de lei la 32 de lei, dupa ce a fost reactualizata conform prevederilor legale in vigoare. Suma alocata pentru acordarea normei de hrana pe intreg anul 2016 se ridica la peste 500.000 de lei si a fost prevazuta in bugetul de venituri si cheltuieli al Politiei Locale.

Norma de hrana de 32 de lei se va acorda celor 39 de politisti locali din Rm. Sarat in baza unui regulament propriu al institutiei. Alte 8 persoane care au functii contractuale vor primi norma de hrana in valoare de 25 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>