Menu

Sport
ESEURI CU FLORI

De 1 martie, rugbiștii de la Stejarul Buzău au impartit flori si martisoare doamnelor si domnisoarelor. Reprezentantele sexului frumos au primit si calendare cu echipa. Rugbistii le-au urat femeilor o primavara frumoasa si le-au invitat sa vina la stadion pentru a sustine echipa. Primul meci oficial al Stejarului Buzău va avea loc pe 19 martie, în Cupa României DNS.

În prima zi a Primăverii, tot lotul de rugbiști de la Stejarul Buzău a ieșit în Piața Dacia din municipiu şi au împărțit flori și calendare tuturor doamnelor și domnișoarelor. Rugbiștii le-au adresat femeilor și invitația de a veni la stadionul din Parcul Tineretului la meciurile pe care formația buzoiană la va juca pe teren propriu, în noul sezon competitional.

Primul meci oficial pentru Stejarul Buzău va avea loc în data de 19 martie, în Cupa României DNS. Noul sezon va marca revenirea la sistemul competițional toamnă-primăvară, astfel că prima competiție oficială din 2016 este Cupa României, care începe în luna martie, în timp ce Divizia Națională de seniori debutează în luna septembrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>