Menu

Sport
OBIECTIVE ÎNDRĂZNEȚE

Rugbiştii divizionarei secunde Stejarul Buzău luptă pe două fronturi: cupă și campionat. Recent, clubul buzoian de rugby s-a întărit cu jucători cu experiență, iar obiectivele conducerii clubului sunt şi mai îndrăznețe. Noul sezon al Diviziei Naționale de Rugby va începe la data de 19 martie, când va debuta Cupa României.

2016 se anunţă a fi anul marii reveniri a Stejarului în prim planul rugby-ului românesc. După un sezon de tranziţie, în care s-a urmărit formarea unei echipe tinere, cu jucători buzoieni, Stejarul va aborda noua stagiune pe două fronturi, Cupa României şi campionat. Iar ţintele sunt mari: trofeul în prima competiţie şi unul din primele două locuri în cea de-a doua. Președintele clubului de rugby Stejarul Buzău, Vasile Niță, spune că are așteptări mari de la noul sezon odată cu aducerea la echipă a unor jucători extreme de valoroşi. Este vorba despre rugbişti care au participat la Mondiale cu naționala României, precum Florin Tatu sau Mădălin Baraulea, dar și a alţi jucători valoroși, precum George Bulearcă, Vlad Tănase, Teodor Nițu și Florin Iordan.

Noul sezon va marca revenirea la sistemul competițional toamnă-primăvară, astfel că prima competiție oficială din 2016 este Cupa României „DNS”, care începe în luna martie, în timp ce Divizia Națională de seniori debutează în luna septembrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>