Menu

Politic
SORIN CÂRJAN CANDIDEAZĂ LA PRIMĂRIA RÂMNICULUI

Viceprimarul Sorin Cîrjan, este candidatul Partidul Social Democrat la Primaria Rm Sărat. Anuntul oficial a fost facut astazi chiar de Viorel Holban, actualul edil al orasului. Holban a declarat ca nu va mai candida la alegerile locale, dupa ce timp de 8 ani a ocupat functia de primar. El doreste sa-i predea stafeta camaradului sau, Sorin Cirjan, pe care il va sprijini in campania electorala ce bate la usa.

Primarul municipiului Viorel Holban a declarat astazi ca nu va mai candida la alegerile locale, dupa ce a ocupat aceasta functie timp de 8 ani. Anuntul a fost facut în cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul organizatiei PSD Rm. Sarat. Viorel Holban spune ca pleaca cu fruntea sus de la primarie. Edilul orasului, Viorel Holban, a anunţat şi numele candidatului PSD la functia de primar pentru alegerile locale. Holban considera ca munca inceputa de el poate fi dusa mai departe cu success de colegul si prietenul sau actualul viceprimar Sorin Carjan. Candidatul PSD la Primaria Rm. Sarat Sorin Carjan are convingerea ca poate duce mai departe proiectele de modernizare a municipiului.

La Ramnicu Sarat membrii PSD formeaza o echipa puternica iar toţi îşi doresc ca actualul primar, Viorel Holban sa ramana alaturi de ei. Asta pentru ca doar impreuna pot obtine rezultatul dorit la alegerile locale.

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>