Menu

Satira
GĂLĂGIA DE DINAINTEA FURTUNII

După cum bine se observă şi de pe Lună, politicienii au ieşi din hibernarea de 4 ani. E normal, se apropie alegerile şi trebuie să dea şi ei cu gura, ca să pară vii. Ba unii dau în răguşeală de atâtea orăcăieli şi zbierete. Alţii, mai puţin vocali, se opintesc din greu să-şi doboare adversarii şi contracandidaţii cum ştiu ei mai bine: mişeleşte pe la spate.

În materie de politică şi alegeri, lucrurile sunt, pentru mine, foarte clare. Unii mint de îngheaţă apele, iar ceilalţi ar trebui să-i creadă pe cuvânt şi să-i voteze. Din această ecuaţie au de câştigat, întotdeauna, doar primii, pentru că au oi mai multe, mândre şi cornute. Ceilalţi nu se aleg nici măcar cu mielul.

Problema este că dacă politicienii urlă de pe-acum, la alegeri va fi un vacarm de nedescris. Dacă în gălăgia asta nu vom auzi pe cine trebuie să votăm?
(aruncă-ţi un ochi şi pe www.pezevenchi.ro)

pezevenchi

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>