Menu

Politic
RĂMÂNE ÎN POLITICĂ

Nu mai candideaza la Primarie, insa ramane in politica. Vorbim despre primarul din Rm. Sarat, Viorel Holban, care a anuntat ca nu va mai candida la alegerile din aceasta vara, insa va fi in continuare membru al Partidului Social Democrat. Actualul edil nu exclude nici o candidatura la alegerile parlamentare, deoarece are sprijinul intregii echipe social-democrate.

Membrii PSD doresc ca actualul primar din Rm Sarat, Viorel Holban, sa ramana alaturi de ei, chiar daca acesta nu mai candideaza pentru un nou fotoliu de primar. Ieri, intr-o conferinta de presa, Holban a dat asigurari ca retragerea sa din cursa pentru un nou mandat la Primarie, nu inseamna si retragerea din politica. El va ramane in continuare alaturi de echipa pe care a format-o la PSD, din postura de secretar executiv al organizatiei judetene Buzau. Edilul Ramnicului, Viorel Holban, nu exclude nici o candidatura la alegerile parlamentare, din toamna, in conditiile in care are tot sprijinul echipei social-democrate.

Viorel Holban s-a inscris in Partidul Social Democrat in septembrie 2014, in urma intrarii in vigoare a ordonantei Dragnea. El a motivat atunci ca decizia de a parasi Partidul National Liberal in favoarea celui social-democrat a avut un singur scop: de a continua proiectele de modernizare a orasului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>