Menu

Sport
VICTORIE ÎN DEPLASARE

Gloria Buzău a debutat cu o victorie în 2016. Elevii lui Ion Viorel au câștigat cu 2-0 partida împotriva celor de la Oțelul Galați, meci disputat pe stadionul Dunărea. Din cauza problemelor financiare, gazdele au evoluat cu juniori de 17-18 ani.

Gloria Buzău a obținut sâmbătă primele trei puncte în sezonul de primăvară, la Galaţi, împotriva Oţelului. Având ca adversari juniori de 17-18 ani, echipei buzoiene nu i-a fost deloc greu să-şi impună jocul pe stadionul Dunărea. Asta, chiar dacă antrenorul Ion Viorel a abordat partida fără mai mulţi dintre titularii obişnuiţi – Georgian Marcu şi Claudiu Dumitrescu, suspendaţi, iar Pălimaru, Ghiţă şi Nini Popescu fiind păstraţi pe banca de rezerve până spre finalul meciului. Gloria a deschis scorul repede, încă din minutul 11, prin bulgarul Koprindzhiyski  şi „a închis” tabela în minutul 82, prin reuşita lui Bobe.

După victoria de la Galaţi, Gloria se menţine pe locul 7, cu 26 de puncte, cu două mai puţine ca Sport Club Bacău, ocupanta ultimului loc care duce în play-off. Pentru fotbaliştii buzoieni urmează un nou meci, cu FC Clinceni, care va avea loc pe stadionul Gloria miercuri, de la ora 15.00, într-o etapă intermediară.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>