Menu

Social
ACCIDENT SPECTACULOS

Accident spectaculos, noaptea trecută, pe un important bulevard din municipiul Buzău. Un teribilist aflat la volanul unei maşini puternice a spulberat poarta din fier forjat a Parcului Crâng apoi, după încă 20 de metri parcurși, s-a oprit într-un copac de pe marginea aleii centrale. Imediat după producerea accidentului, şoferul și pasagerul din dreapta s-au făcut nevăzuți.

Incidentul s-a produs după miezul nopţii la intrarea în cel mai mare parc din Buzău. Maşina condusă cu viteză excesivă şi-a croit drum chiar printr-o poartă masivă de fier forjat care a fost complet distrusă. Imediat după producerea accidentului, maşina a fost abandonată la intrarea în Parcul Crâng. Oamenii legii sunt acum pe urmele unui tânăr dintr-un cartier de romi de la marginea Buzăului, care este bănuit că s-a aflat la volanul autoturismului fără a avea permis.

Deşi maşina a fost complet distrusă, şoferul şi pasagerul din dreapta au scăpat fără nicio zgârietură, în maşina nefiind descoperite urme de sânge.
Un accident similar, soldat tot cu distrugerea Porţii Crângului, s-a produs în acelaşi loc în urmă cu doi ani, protagonistul fiind atunci un tânăr cetățean turc, aflat în vacanţă la Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>