Menu

Social
FLORI DE 8 MARTIE

Aranjamentele si buchetele din flori multicolore, de primavara, au fost astazi la mare cautare. Barbatii au trecut pragul florariilor pentru ca 8 martie, Ziua Femeii, reprezinta un prilej de a oferi flori doamnelor si domnisoarelor dragi lor. La Râmnicu Sarat, cei care au vrut sa faca o surpriza deosebita femeilor din viata lor au putut opta pentru aranjamente florale in butuc de lemn, in cutii de cadou sau in cosulete.

Inca de la primele ore ale diminetii barbatii au luat cu asalt florariile pentru pentru a cumpara buchete femeilor dragi din viata lor. Acestia au avut de unde allege: de 8 martie oferta a fost extrem de bogata. Pentru ca domnii sa aiba de unde sa aleaga de Ziua Femeii, florarii au lucrat la foc continuu. Ei au avut numeroase comenzi si au facut buchete deosebite mai mari sau mai mici, din care nu au lipsit lalelele, freziile, anemonele, minirozele si trandafirii. Cei care au vrut sa ofere flori rezistente au putut opta pentru ghivece. O varianta pentru un cadou deosebit au fost si aranjamentele florale, in cele mai diverse combinatii, realizate in suporturi care mai de care mai interesante.

De 8 martie, oferiti doamnelor si domnisoarelor, pe langa flori, dragoste, atentie si respect.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>