Menu

Social
TÂRGUL DE VACANȚE

Târgul de Turism „Vacanța” de la Constanta își deschide porțile în acest weekend, ceea ce inseamna ca localnicii își vor putea alege vacanțele preferate la prețuri promoționale. Peste 20 de firme vor fi prezente la târg cu oferte de first booking și early booking, cu reduceri de până la 45 %.

Cea de-a VIII-a ediție a Târgului de Turism „Vacanța” revine la Constanța. Cei care vor să își planifice o vacanță vor avea cu siguranță de unde alege, pentru că la târg vor fi prezente 24 de firme care își vor promova ofertele. Târgul va avea loc la un centru comercial din oraș. Vizitatorii târgului care se hotărăsc să își achiziționeze o vacanță prin first booking sau early booking pot beneficia de reduceri chiar și de 45 % pentru unele destinații. Cele mai căutate sunt în continuare cele din Grecia, Bulgaria și Turcia.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile, pe 11, 12 și 13 martie. Programul de vizitare este zilnic între orele 10 și 22, iar în ultima zi va avea loc și Tombola Târgului de Turism. Organizatorii sunt Camera de Comerț Industrie Navigație și Turism, în parteneriat cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>