Menu

Social
ÎMPIEDICAȚI DE VREME

Municipalitatea braileana se afla in imposibilitatea de a face dezinsectia speciala pentru tantarii care raspandesc virusul Zika. Asta pentru ca nu a achizitionat inca substantele care omoara specia de tantar vinovata pentru raspandirea acestui virus, dar si din simplu motiv ca vremea ploioasa nu permite acest lucru. Preventiv totusi, in urma cu cateva zile, s-a dat cu o substanta menita sa omoare larvele tantarilor obisnuiti, existenti in aceasta zona.

In zilele urmatoare, compartimentul de specialitate din cadrul Primarie se va ocupa de achizitionarea substantelor special destinate tipului de tantar care raspandeste virusul Zika. Cu toate acestea, primarul avertizeaza ca, atat timp cat ploua, nu se poate efectua dezinsectia din simplul motiv ca substanta va fi spalata si nu va avea niciun efect. Edilul sef a mai atras atentia ca nu este suficient sa se faca dezinsectie in municipiu, ci si in localitatile invecinate, mai ales in cele aflate pe malul Dunarii, pentru ca altfel, munca de exterminare a tantarilor, indiferent de tipul lor, e una in zadar.

Din nefericire, si in zilele urmatoare va mai ploua la Braila, ceea ce inseamna ca, si daca substanta va fi achizitionata, ea nu va putea fi imprastiata in municipiu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>