Menu

Sport
TENISMENII ÎȘI MĂSOARĂ FORȚELE

Crema tenisului de masă românesc și-a dat întâlnire, de mâine până sâmbătă, la Buzău. Aici va avea loc Campionatul național de seniori, la individual, eveniment care va fi gazduit de Sala sporturilor „Romeo Iamandi”. Finalele turneului vor avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 11. Intrarea este liberă!

Joi, vineri și sâmbătă, cei mai buni tenismeni din țară se vor întrece în Sala Sporturilor din Buzău. Este vorba de Campionatul Național individual de Seniori „Romstal”. Conducerea Federației Române de Tenis de Masă consideră turneul de la Buzău unul de o importanță majoră în perspectiva participării seniorilor la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Întrecerile din cadrul Campionatului Național de Seniori vor începe joi dimineață și se vor încheia sâmbătă după-amiază.

Festivitatea de premiere a competiției naționale de tenis de masă, găzduită de Sala sporturilor din Buzău, va avea loc sâmbătă, în jurul orei 14. Intrarea spectatorilor este liberă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>