Menu

Social
ÎNCĂ UN PAS GREȘIT

Farul a mai facut un pas greşit! ‘Marinarii’ au pierdut meciul disputat la Constanţa, în nocturnă, cu SC Bacău. Farul a condus cu 1-0 până în minutul 65, dar oaspeţii au înscris două goluri în 30 de secunde şi s-au impus cu 2-1.

Farul s-a împiedicat acasă cu SC Bacău, una din contracandidatele la calificarea în play-off. Oaspeții au început în forță meciul și puteau deschide scorul în minutul 27, dar fundașul Farului, Bratu, a scos un gol ca și făcut. Golgheterul constănțenilor, Adrian Pătulea, a ieșit la rampă în minutul 51. Atacantul Farului a fost pe fază la repingerea portarului Miron și a marcat din 7 metri. De doar 30 de secunde au avut nevoie băcăuanii pentru a-și asigura victoria. În minutul 65, Vraciu, lăsat liber de fundașii Farului, a marcat, din pasa lui Corban. Constănțenii nu au apucat să se dezmeticească bine că Bacăul a lovit iar. Corban a înscris și a stabilit scorul final al partidei, 2-1 pentru oaspeți. Suporterii i-au cerut demisia antrenorului Constantin Gache, care nu a vrut să vină la conferința de presă și l-a trimis în locului pe secundul Ion Barbu.

După acest rezultat Bacăul o egalează pe Farul, ambele cu 32 de puncte. Constănțenii rămân însă pe locul 5, grație golaverajului mai bun. Farul joacă sâmbătă următorul meci, la Galați, cu Oțelul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>