Menu

Sport
ÎNFRÂNGERE LA SCOR

Gloria Buzău a pierdut la scor confruntarea disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii a II-a la fotbal. Formația oaspete a învins cu scorul de 4-0. În urma acestei înfrângeri, Gloria are șanse minime să mai prindă locul 6, ultimul care duce în play-off.

Dunărea Călăraşi s-a dovedit sâmbătă un adversar prea puternic pentru Gloria Buzău. Ocupanta poziţiei secunde în prima serie a Ligii a II-a a, Dunărea Călărași, a câştigat lejer partida din Crâng, consolidându-şi locul care o va duce la barajul pentru Liga I.
Balint a deschis scorul în minutul 16, după o lovitură de cap. Cu doar 6 minute înainte de fluierul final al primei reprize, Kanda a dublat avantajul celor din Călărași. Minutul 68 a adus golul trei pentru oaspeți, prin Alami. Vădrariu a încris golul de 4-0 cu 4 minute înainte de fluierul final al meciului.

În urma acestei înfrângeri, Gloria Buzău are șanse minime să mai prindă ultimul loc care duce în play-off. După 23 de etape, Gloria se află pe locul 8, cu 27 de puncte, cu 8 mai puțin decât Sport Club Bacău, ocupanta locului 6.
Etapa viitoare, Gloria Buzău va juca în deplasare, pe terenul formației CS Balotești. Partida se va disputa mâine, de la ora 15.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>