Menu

Sport
INCERTITUDINI PENTRU VIITOR

Petrolul are o problemă clară, atacul care are mari ”datorii” când vine vorba de eficiența arătată. Cu numai doua goluri marcate in ultimele 6 partide, echipa ploiesteana si-a semnat sentinta: in sezonul urmator va juca in Liga a 2-a. In aceste conditii, este foarte posibil ca cei mai multi dintre jucatorii de acum sa paraseasca gruparea prahoveana.

În 2016, în 6 partide oficiale, galben-albaștrii au marcat doar două goluri în 540 de minute, dintre care unul de la punctual cu var, în meciul cu Viitorul, iar celălalt, în meciul cu CSMS Iași! Foarte puțin pentru o echipă care spera la evitarea retrogradării, în iarnă, când managerul sportiv – Mario Nicolae și conducerea executivă au decis să schimbe masiv lotul de jucători, renunțând la aproape toți cei din compartimentul ofensiv!

Fiind aproape sigur că Petrolul nu se va mai regăsi pe lista grupărilor din Liga I, o problemă majora va fi lotul de jucători care va rămâne la Ploieşti. Fără a arăta mare lucru, străinii aduşi în iarnă la echipă mai au o scurtă “experienţă” de trăit la Ploieşti, cele două luni de campionat rămase de disputat însemnând, pentru majoritatea dintre ei, şi finalul “aventurii” în campionatul românesc. Şi dintre jucătorii români, majoritatea se află la final de contract, “tăvălugul” pierderii contactului cu Liga I făcând ca strategia pentru sezonul viitor să fie și mai greu de ”implementat”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>