Menu

Sport
ÎNCĂ UN ABANDON

Titular incontestabil în primele meciuri oficiale din 2016, , fundaşul central al Petrolului, Giuseppe Prestia nu s-a mai aflat în lotul deplasat la meciul cu CFR Cluj. Explicaţia absenţei sale este simpla: jucătorul italian negocia, nici mai mult, nici mai puţin decât… rezilierea contractului, invocand motive financiare!

Prestia – fost jucător la Oţelul Galaţi şi Parma – este al doilea jucător din 2016 care “abandonează” Petrolul, după Laurenţiu Marinescu. Dacă plecarea lui Prestia – o piesă importantă în defensiva galben-albaştrilor – este vestea proastă pentru lanterna Ligii I, rezolvarea situaţiei lui Victoraş Astafei reprezintă vestea bună! Astfel, Astafei a primit “drept de joc”, după aproape două luni de la venirea la Petrolul, mijlocaşul de bandă având un litigiu pe rol, la FIFA, cu fosta sa echipă – Adanaspor. Legitimarea lui Astafei îi poate aduce acestuia şi redebutul pentru Petrolul, în meciul programat marţea viitoare, la Timişoara, meci de care se leagă toate “planurile de salvare” ale Petrolului.

Un succes la Timişoara, cumulat cu o victorie, apoi, în faţa propriilor suporteri, cu FC Voluntari, ar apropia, teoretic, echipa ploieşteană de “pluton”. Speranţele legate de următorul meci, de la Timişoara, se leagă şi de haosul care este la echipa bănăţeană, rămasă fără manager sportiv – după demisia lui Daniel Stanciu si demiterea antrenorului  Florin Marin.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>