Menu

Sport
MARATONUL NISIPULUI, LA LINIA DE START

A început numărătoarea inversă. Mai sunt doar câteva zile până la cea mai mare competiţie din staţiunea Mamaia. Sute de sportivi români și străini sunt așteptați la linia de start. Maratonul Nisipului, singurul maraton din Europa care se desfășoară pe nisip, va avea loc duminică.

Peste 700 de atleți din 7 țări s-au înscris la cea de-a treia ediția a Maratonului Nisipului. Competiția este împărțită în probe pe distanțe de 42, 21 și 10 km și un cros numit „Family Run” de aproximativ  un km. Cursa va fi atent monitorizată atât de jandarmi, cît și de medici. Nici vremea nu le va da bătăi de cap participanților. Banii strânși duminică vor fi redirecționati Asociației „Dăruiește Aripi”. Fondurile vor fi folosite pentru reconstrucția și modernizarea secției de Terapie Intensivă Nou Născuți din cadrul Spitalului Județean.

Startul se va da din Piațeta Perla din Mamaia, iar cei care vor ajunge la linia de finish vor primii premii în valoare de peste 26 de mii de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>