Menu

Administrativ
UN SENS SCUMP

Disensiuni in Consiliul Local  Braila pe tema unui sens giratoriu din municipiu. Mai multi consilieri s-au plans ca suma alocata pentru construirea sensului este exorbitanta,  iar termenul de executie al lucrarii mult prea mare. Intr-un final, plenul a votat reducerea termenului, dar nu si al sumei.

Zilele urmatoare vor incepe lucrarile la sensul de giratie de pe str. Comuna din Paris, intersectia cu Soseaua Focsani. Din 2014, in intersectia respectiva functioneaza unul  construit din balize de plastic umplute cu apa, insa acum municipalitatea vrea sa construiasca acolo un giratoriu permanent, pe care este dispusa sa plateasca nu mai putin de 216 000 de lei, suma cu care unii dintre consilieri nu sunt de acord. In plus, acestia atrag atentia ca si termenul propus pentru realizarea lucrarii este unul mare, si anume 1 an, motiv pentru care au solicitat ca perioada de executie sa fie redusa la jumatate.

Intr-un final, plenul Consiliului a aprobat reducerea perioadei de executie, insa majoritatea consilierilor s-a facut ca ploua,  cand colegii lor au atras atentia asupra sumei enorme, astfel incat proiectul a fost votat cu suma initiala, de peste 200.000 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>