Menu

Politic
CONTRE ÎNTRE CANDIDAŢI

Nu a inceput campania electorala, dar candidatii la alegerile locale nu scapă niciun prilej de a se ataca reciproc. La Rm. Sarat, candidatul PNL la Primarie, Ionut Iuga, il acuza pe candidatul PSD, Sorin Cirjan ca a furat startul campaniei, ca strange semnaturi in institutiile publice si ca foloseste un slogan care apartine liberalilor. In replica, social-democratul Sorin Cirjan spune ca nu a incalcat legea in actiunile intreprinse, iar sloganul sau este un crez politic, care ii apartine, indiferent de partidul in care activeaza.

Ionut Iuga, candidatul PNL la Primaria Rm. Sarat ii reproseaza contracandidatului sau, social-democratul Sorin Cirjan, ca strange semnaturi in institutiile publice. Mai mult, Iuga sustine ca PSD isi promoveaza candidatul la orice intalnire din scoli sau la alte evenimente publice. Actualul viceprimar al municipiului, Sorin Cirjan, afirma insa ca nu a facut nimic ilegal sau imoral in actiunile intreprinse pana in prezent.

Atacurile dintre cei doi candidati din Rm. Sarat nu se opresc aici. Ionut Iuga afirma ca sloganul folosit de contracandidatul sau, Sorin Cirjan, apartine liberalilor. In replica, social-democratul Sorin Cirjan spune ca sloganul sau este un crez politic, care ii apartine lui si actualului primar Viorel Holban, indiferent de partidul in care activeaza.

Candidatul PSD la Primaria Rm. Sarat, Sorin Cirjan, a precizat faptul ca este pentru prima si ultima oara cand face referire la adversarii sai politici. Cîrjan spune ca nu-l intereseaza un astfel de joc, ferm convins ca oamenii nu au nevoie de harţă sau scandaluri, ci de solutii la problemele orasului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>