Menu

Cultural
RĂSPLATA TALENTULUI

Au muncit mult, au dansat cu emotie si bucurie, si au obtinut un premiu important pentru noi. Este vorba despre tinerele din ansamblul de dansuri populare ,,Craitele,, de la Centrul Cultural, din Rm. Sarat, care s-au intors acasa de la Festivalul International de Dans de la Venetia. La aceasta competitie, la care au participat 300 de formatii de la scoli de dans din zeci de tari, dansatoarele de la Rm. Sarat s-au clasat pe locul III. Astazi, tinerele impreuna cu instructorul lor, Nicu Dinu, au fost felicitate de autoritatile locale.

Ansamblul „Craitele” din cadrul Centrului Cultural ” Florica Cristoforeanu” din Rm. Sarat a reprezentat, in weekend, Romania la Festivalul International de Dans de la Venetia. Tinerele, pregatite de profesorul Nicu Dinu, au obtinut locul III, la aceasta competitie de mare anvergura. Fetele, unele dintre ele la primul concurs international, recunosc ca au intrat cu mari emotii in scena, insa au dansat cu mare bucurie.

Dansul fetelor de la Rm. Sarat a impresionat atat juriul, cat si publicul, care le-a aplaudat la final fara oprire. Munca, ambitia si talentul dansatoarelor au adus Romaniei un premiu de prestigiu.

Premiul obtinut la Festivalul International de Dans de la Venetia este unul dintre cele mai importante din palmaresul ansamblului folcloric ,,Craitele,,. Tinerele, care lucreaza cu instructorul lor de patru ani au dovedit ca pot face fata unei competitii la care au participat formatii de la scoli de dans din toata lumea.

Fetele clasate pe locul III, la festivalul din Italia si antrenorul lor, Nicu Dinu, au fost felicitate astazi de autoritatile locale care le-au oferit o diploma de recunostinta.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>