Menu

Cultural
FESTIVAL DE COMEDIE

In toamnă Buzăul va fi gazda unui festival de teatru, care va avea ca temă comedia.

Pentru organizarea primei ediţii a Festivalului de Teatru Independent de Comedie „Comic 7B”, care se va desfăşura în perioada 3-9 noiembrie, instituţia buzoiana va aloca peste 125.000 lei. „Conceptul festivalului este realizat de actorul Cristi Martin, cunoscut şi apreciat de publicul român mai ales ca actor de comedie, cu sprijinul actorului Iulian Ilinca, de asemenea o vedetă a zonei de umor. Potrivit datelor oferite de organizatori, spectacolele de teatru vor fi însoţite, pe parcursul festivalului, cu workshopuri şi vizite în unele dintre cele mai importante obiective turistice din judeţul Buzau: satul dacic Năeni, Muzeul Chihlimbarului, Vulcanii Noroioşi, locuinţele rupestre de la Aluniş, Pietroasele dar si altele.

De asemenea, la începutul lunii mai, Buzaul va gazdui si unt festival de film în cadrul căruia vor rula peste 30 de productii europene din regiune, dar şi câteva filme romanesti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>