Menu

Cultural
SPECTACOL INEDIT LA RÂMNICU SĂRAT

Spectacol inedit seara trecută la Râmnicu Sărat. Cunoscuta solistă Adda, a susţinut un concert incendiar în cadrul  singurului turneu motivaţional din ţară: „Fii ceea ce gândeşti„. Alaturi de Adda, pe scena au urcat tinere talente recunoscute la pe plan local si national, artistii avand un singur scop. Acela de a transmite sentimente pozitive şi speranţa unui viitor strălucit, care se poate obţine uşor prin puterea gândului.

Sala Centrului Cultural din Râmnicu Sărat a fost aseara arhiplina. Zeci de tineri au participat spectacolul extraordinar sustinut de Adda si alti cunoscuti artisti, in cadrul turneului „Fii ceea ce gândeşti”. Evenimentul a fost deschis de mai multi artisti de pe plan local. Un adevarat show au sustinut si membrii trupei „Today”, singura trupă de dans şi acrobaţie din show-bizul românesc. Din program au facut parte şi scenete de teatru „In Memoriam” – menite să readucă aminte de marii actori ai României – şi momente de muzică românească veche. Adda a fost insa artista cea mai asteptata de public. Fanii artistilor au fost incantati de prestatia acestora.

„Fii ceea ce gândeşti” este singurul turneu motivaţional din ţară. Artistii care urca pe scena isi propun sa transmita sentimente pozitive şi speranţa unui viitor strălucit, care se poate obţine uşor prin puterea gândului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>