Menu

Sport
CONDAMNAȚI LA RETROGRADARE

Petrolul şi-a semnat condamnarea la retrogradare după eşecul de pe ”Ilie Oană” cu FC Voluntari, scor 1-2. În schimb, după mai multe evoluții foarte bune în play-out, ilfovenii s-au apropiat la trei puncte de primul loc, cel care asigură în acest moment un loc de Europa.

Partida a început cum nu se poate mai rău pentru gazde. Cobrea l-a faultat în careu pe Rus, Tudor a indicat punctul de la 11 metri şi Adrian Bălan a deschis scorul încă din minutul 7. Petrolul a egalat după o oră, prin mijlocaşul împrumutat de la Dinamo, Gavrilă. Elevii lui Jerry Gane n-au știut însă să profite de acest moment. Imediat, Alexandru Tudor i-a dat al doilea galben lui Stana şi gazdele au rămas în 10. Voluntariul a trecut pe lângă gol din lovitura liberă rezultată, iar apoi Pulhac a luat şi el al doilea avertisment. Ploieştenii au rezistat până aproape de final. Intrat de nici 5 minute, Pancu a marcat primul gol în 2016, cu o lovitură de cap din doi metri, moment în care ploiestenii au picat de tot. Victoria Voluntariului cu 2-1 a însemnat şi primul eşec pentru Jerry Gane pe banca lupilor.

Etapa viitoare, Petrolul joacă la Chiajna și Voluntariul la Timișoara.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>