Menu

Social
La Râmnicu Sarat continuă sa fie aduși câini comunitari din localitățile limitrofe

 Numai in ultimele doua saptamani, politistii locali au identificat doi barbati din localitatea buzoiana Valea Ramnicului, care au scos din portbagajele masinilor caini pe care i-au abandonat in oras. Persoanele in cauza au fost sanctionate cu amenzi cuprinse intre 500 si 1000 de lei.

Aceste imagini au fost surprinse zilele trecute de un cetatean, in zona Strandului, din Rm. Sarat, dovada ca metoda de a aduce caini din alte localitati in oras este folosita in continuare ,,cu succes,,. Persoana care a filmat imaginile a sesizat Politia Locala, iar agentii au reusit sa identifice barbatul care a abandonat cainele pe domeniul public.  La numai cateva zile distanta, camerele de supraveghere montate pe strazile din Rm. Sarat au surprins un nou eveniment de acest fel. In imagini se vede cum un barbat scoate din portbagajul masinii un caine caruia ii da drumul pe strada. Pe baza imaginilor surprinse in zona Strandului, politistii au constatat ca barbatul care a abandonat cainele pe domeniul public, este din comuna din Valea Ramnicului. Din aceeasi localitate este si cel care a fost surprins de sistemul de monitorizare video. Acesta din urma a motivat ca si-a adus cainele ,,la oras,, pentru ca nu mai avea ce sa ii dea de mancare. Ambii barbati au fost sanctionati.

Sanctiunile aplicate celor care abandoneaza cainii pe domeniul public sunt cuprinse intre 500 si 1000 de lei pentru persoane fizice, iar in cazul persoanelor juridice amenzile ajung pana la 3000 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>