Menu

Sport
DESCINDERI LA CONCORDIA

Poliţiştii din Ilfov au descins astazi dis de dimineaţă, însoţiţi de procurori, la Primăria Chiajna şi la Clubul Sportiv finanţat de primărie, Concordia, într-un dosar de delapidare, deturnare de fonduri şi evaziune fiscală cu un prejudiciu de 35 milioane lei. Oamenii legii au emis şase mandate de percheziţii şi 11 mandate de aducere. Primarul Mircea Minea ar fi efectuat sponsorizări către Clubul Sportiv Concordia Chiajna fără respectarea procedurilor legale.

Au fost descinderi şi la clubul de fotbal, unde există bănuiala că s-au spălat bani. De asemenea, primarul Mircea Minea este suspectat că a dat spre administrare unui apropiat un hotel care se află în proprietatea clubului şi prin intermediul acestuia au fost spălaţi bani, cu ajutorul a două firme fantomă. Edilul Chiajnei este suspectat că în perioada 2011-2015 ar fi făcut mai multe sponsorizări ilegale pentru clubul sportiv, unde este preşedinte.

Procurorii au ridicat acte de la Primăria Chiajna şi s-au făcut percheziţii la domiciliul lui Mircea Minea şi a mai multor angajaţi care ar fi implicaţi în infracţiunile economice anchetate de procurori. În total, au fost emise 11 mandate de aducere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>